Mina projekt

Guide: Användbara CS:GO Scripts & binds

En guide jag skrivit som behandlar commands och scripts till Counter Strike: Global Offensive på både grundläggande och avancerad nivå.


 

Ideell Förening: Hibernation E-Sports

Hibernation E-sports är en ideell organisation jag startat vars syfte är att främja esport och datorspelshobbyn i Göteborg med omnejd. 


 

Självutbildning: Programmering & webbutveckling

Sedan ett par år tillbaka har jag spenderat en del av min fritid till att lära mig själv olika typer av kodning och programmeringspråk.


 

Kampsport: Gladius Brasiliansk jiujutsu

Min bror och två utav våra barndomsvänner tränar och tävlar för Gladius BJJ. Under tävlingar agerar jag coach(läs:hype man) och hjälper även till med att filma matcherna så att de kan analyseras i efterhand. Denna sida kommer att vara en samlingplats för matchvideor och diverse.


 

Youtubekanal: Heyitsjon

Jag har spelat FPS-spel i ungefär tio eller elva år nu. Det har resulterat i att jag är oerhört jväla bra på att spela FPS-spel. Således kommer jag att ladda upp en del slask-klipp på den här kanalen. Jag har för närvarande alldeles för lite tid till att faktiskt redigera och/eller skapa montage utav klippen, men är ärligt talat är det nog bara bra då raw-klipp är så otroligt jävla charmiga. Ta gärna en titt, och år ni spelöintresserade själva uppmanar jag er att prenumenera.


 

<- Hem